Webshops Keurmerk

Webshops Keurmerk Met de explosieve groei van het aantal webshops is ook het aantal keurmerken sterk toegenomen. Een logische ontwikkeling.
Maar wat doet dit met de betrouwbaarheid van de Webshops? Webshops Keurmerk Best Webshops

Over Webshops Keurmerk: webshops keurmerk webshops keurmerk
In de basis zijn Webshops Keurmerk in het leven geroepen om de veiligheid en betrouwbaarheid Webwinkels te waarborgen. Grote en kleine Webshops gebruiken een Keurmerk om Consumenten te tonen dat er zonder risico besteld kan worden. Wat veel Consumenten en startende ondernemers zich niet beseffen is dat het tonen van een Keurmerk geld kost. In de regel geldt hiervoor: hoe bekender het Keurmerk, hoe hoger de prijs.

Waarom Webshop Keurmerken?: webshops keurmerk webshops keurmerk 
Waarom zou je moeite doen voor een Webshop Keurmerken als de kwaliteit van de Keurmerken zo ver uiteen ligt en je er (maandelijks of jaarlijks) voor moet betalen? Het antwoord is duidelijk: omdat Consumenten meer zullen kopen in je Webshop als zij een Keurmerk zien. Hoewel de kans groot is dat zij door het grote aantal Keurmerken niet eens precies weten wat het Keurmerk inhoudt, blijkt het een goede basis voor Online verkopen te zijn.

Een Webshop Keurmerk werkt dus conversie verhogend. Natuurlijk geldt dit niet voor elke Consument en elke aankoop. Maar over het algemeen kunnen we zeggen dat een Keurmerk Online Shoppers over de streept trekt waar het gaat om het kopen van producten. Je hebt de kosten van een Keurmerk in verkopen en Consumentenvertrouwen dus vaak snel terugverdiend.

Het beste Keurmerk voor jouw Webwinkel:
Het is moeilijk om te bepalen welk Keurmerk de beste is voor jouw Webwinkel. Met verschillende eisen, voor- en nadelen, focusgebieden en kosten is ‘het beste Keurmerk’ afhankelijk van jouw onderneming. Kijken we puur naar kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan is de vraag welke beweegredenen commerciële Keurmerken hebben belangrijk. Gaat het om Consumentenvertrouwen en de kwaliteit van Webshops, na te streven.

Webwinkel-Keurmerk conversie verhogend: Keurmerk op een Webwinkel keurmerk op een webwinkel
Ondanks dat zien veel Consumenten toch een meerwaarde in zo’n logo van een Keurmerk op een Webwinkel. De kans dat ze tot bestelling overgaan, is soms groter bij het voeren van een Keurmerk. Dit is dan ook de reden dat de kwaliteit zo verschillend is onder Webwinkel-Keurmerken en dat zelfs de minder gunstige soms blijven bestaan. Ondanks slechte kwaliteit werk(t)en sommige toch conversie verhogend. best webshops

Hoe belangrijk is een Webshop Keurmerk en (her)kennen Consumenten deze Keurmerken eigenlijk wel? Hoewel de meningen soms verdeeld zijn, toont onderzoek van Multiscope in opdracht van Trusted Shops aan dat het een toegevoegde waarde is om een Keurmerk in te zetten. De aanwezigheid van een onafhankelijk Keurmerk is voor 82% van de Consumenten medebepalend voor het vertrouwen in een Webshop. best webshops

Wanneer dan een Keurmerk ontbreekt, zal er twee keer nagedacht worden voordat een aankoop wordt gedaan. Je bezoeker moet dan namelijk zelf op onderzoek uit naar klantbeoordelingen en andere vormen van vertrouwen in je Webwinkel. Je hebt dus als Webwinkelier voor een deel de aankoopintentie zelf in de hand! webshop keurmerken webshop keurmerken Webshops Keurmerk keurmerk op een webwinkel
VERGELIJK.NL ging op onderzoek uit. Keurmerken geven bepaalde zekerheden aan. Dat verschilt per Keurmerk. Zodat je deze zekerheden kunt bieden aan je klant en kunt vermelden op je Webshop. Dat verhoogt dus het vertrouwen en daarmee de kans op een aankoop! best webshops

Hoe wordt er gekeurd: Eisen Webshop eisen webshop eisen webshop eisen webshop webshop keurmerken webshop keurmerken
Webshop Keurmerk keurt de Webshops aan de hand van de nieuwste wetgeving. Eén belangrijke regelgeving is bijvoorbeeld het herroepingsrecht. Het is van groot belang dat je bezoekers en klanten goed informeert en dat je Webshop voldoet aan de nieuwste wetgeving. Is dat niet het geval, dan riskeer je een boete die wordt opgelegd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Betrouwbaarheid Webwinkels.
Webshops Keurmerk
5 (100%) 1 vote[s]

Don`t copy Copyright © 2010 KeurOnline