Thuiswinkel Waarborg Keurmerk

Thuiswinkel Waarborg KeurmerkWebwinkels met het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk staan garant voor een bepaalde service.

De leden van deze keurmerken hanteren tweezijdige algemene voorwaarden die met ons zijn afgesproken.

En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel.

Voordelen keurmerk: Als je bij een webwinkel shopt met het Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk heb je een aantal voordelen, zoals:

Duidelijkheid over kosten: Je krijgt voorafgaand aan het bestelproces informatie over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend- of poliskosten.

Achteraf betalen: Je krijgt bij de aankoop van een product de mogelijkheid om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.

Bedenktijd: Je krijgt een bedenktijd van minimaal 14 dagen. Als je binnen die tijd van je koop afziet, krijg je alle kosten binnen uiterlijk 30 dagen teruggestort. De kosten van een retourzending mogen wel in rekening gebracht worden.

Garantie via de webwinkel: De webwinkel mag niet doorverwijzen naar een leverancier of fabrikant bij herstel of vervanging van een product. De webwinkel moet problemen rondom garantie dus zelf oplossen.

Klachtenbemiddeling: stichting online internet stichting online internet
Heb je een klacht en kom je er met de webwinkelier niet uit, dan bemiddelen Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Als deze klachtenbemiddeling niet tot het gewenste resultaat leidt, kun je het geschil voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie

Privacy: Check lidmaatschap keurmerk
Een webwinkel moet je vertellen wat er gebeurt met jouw persoonlijke gegevens. Hoe ze verzameld worden en waarvoor ze gebruikt worden. Je moet ook de mogelijkheid krijgen om bezwaar te maken tegen het verstrekken van je gegevens aan derden. Je e-mailadres mag alleen gebruikt worden voor commerciële mails wanneer je daar vooraf expliciet mee hebt ingestemd.

Check lidmaatschap keurmerk: thuiswaarborg winkel thuiswaarborg winkel
Check of de webwinkel ook echt actief lid is van 1 van de keurmerken. Sommige webwinkels zetten het logo op hun website maar zijn niet echt lid. Je kunt op de ledenpagina’s van de keurmerken zien of een webshop is aangesloten:
Thuiswinkel Waarborg Keurmerk
5 (100%) 2 vote[s]

Thuiswinkel Waarborg Keurmerk
Don`t copy Copyright © 2010 KeurOnline