Nieuws Keurmerk Webshop

Nieuws Keurmerk Webshop

Nieuws Keurmerk Webshop qshops keurmerk stichting webshop keurmerk thuiswinkel waarborg

Februari 2019: Website vernieuwd met Word-Press Nieuws Keurmerk Webshop
Onze bestaande Website op KeurOnline.nl vervalt in de loop van 2019.
Daarom zijn we druk bezig met onze nieuwe site op KeurOnline.net.

KeurOnline.nl blijft wel werken en zal ook een keer over gaan.

Extra toegevoegd, bezoekers teller zodat u kunt zien hoe vaak er door consumenten gekeken wordt op uw Keurmerk.
Tevens is de vraag toegenomen voor Site Ranking/Review en daar geeft KeurOnline gehoor aan.
Tevens is de Privé pagina terug zodat alleen u kunt zien wat voor contact via ons met uw klant is geweest en de eventuele oplossing.
Verder is de klachtenafhandeling verscherpt zodat uw concurrenten geen verkeerd beeld van uw Webshop of Website kunnen geven.
Ook de Site review wordt streng gecontroleerd zodat uw concurrent uw rating niet (onterecht) naar beneden kan halen.
Nieuws Keurmerk Webshop
Januari 2018: Website vernieuwd en verbeterd en geheel weer up to date.
Tarieven aangepast om aan te geven dat een goed werkend Keurmerk geen hoge kosten met zich mee hoeven te brengen..
We gaan er voor om Webshops maar ook Websites op weg te helpen meer uit hun
Webshop of Website te halen. Niet alleen zoals vele geld in te zamelen maar ook daadwerkelijk er voor de Webshop en Consument er te zijn.
Nieuws Keurmerk Webshop
Juni 2012: Logo ontwerp: Creagrafica KeurOnline slaagt voor keurmerkentoets Raad van Accreditatie (RVA) met perfecte score (van een 10) en krijgt een vermelding op Consuwijzer Heeft ons veel energie en kosten gegeven ( € 10.000) en alles voor niets omdat Europa anders beslist.
Maar de keuring/toetsing heeft ons veel geleerd hoe wij ons Keurmerk moeten leiden.
Nieuws Keurmerk Webshop
Mei 2012: KeurOnline introduceert nu ook een Keurmerk Websites zonder een Webshop.
Nieuws Keurmerk Webshop
December 2011: KeurOnline heeft een aanvraag gedaan bij de raad van accreditatie.
Accreditatie betekend controle van de controle. Keurmerkeigenaren controleren of Webshops zich aan de regels van hun Keurmerk houden.
Deze keurmerkeigenaren kunnen zelf ook gecontroleerd worden. Dat heet accreditatie. Onafhankelijk en deskundig De Raad voor Accreditatie kijkt of een keurmerkeigenaar onafhankelijk en deskundig is. Onafhankelijk betekent dat de keurmerkeigenaar eerlijk controleert.
Hij laat zich niet beïnvloeden door commerciële belangen. Deskundig betekent dat de keurmerkeigenaar genoeg kennis heeft over de zaken waarop hij controleert.
Zodoende kunnen wij vermeld worden op Consuwijzer.nl om meer vertrouwen van ons keurmerk uit te stralen.
Nieuws Keurmerk Webshop
12 november 2011:
KeurOnline heeft de webshop (wat achteraf een nep webshop bleek te zijn) van het programma Kassa– Vara terecht afgekeurd! Zoals dat hoort bij een serieuze keurmerk controle, waarbij men niet voldoet aan de gestelde eisen. Lees de onderstaande publicatie: Bronvermelding: KASSA-VARA TV programma 12 november 2011 Elk jaar kopen we met z’n allen voor een kleine negen miljard euro spullen via internet. Er zijn zo’n 37.000 Nederlandse webshops actief. Om te weten of u te maken hebt met een betrouwbare winkel kijkt u naar een keurmerk. Heb je daar wat aan? Kassa startte een eigen (nep)webshop in bloembollen en onderzocht hoe makkelijk het is om met nepgegevens een keurmerk te krijgen. Uiteindelijk prijken er nu elf keurmerken op onze site De Meesterkweker. Goedgekeurde keurmerken: De elf Keurmerken die zonder enige controle onze Website certificeren met hun keurmerk zijn: Webwinkel Keur Safe 2 Shop Friendly Shops Uw Keurmerk Keurmerk Veilig Winkelen Webshop Toppers MKB Keurmerk Webshop Select BetterShop Webkeurmerk Nederland Digikeur   Bij deze vijf zijn we afgekeurd: Thuiswinkel Waarborg Stg Webshop Keurmerk KeurOnline Qshops Keurmerk Totaal Kassa Enquête: Het merendeel van de door ons onderzochte keurmerken houden niets tot weinig in.
Door de goedgekozen naam liften ze mee op het succes van de grotere en inhoudelijke sterke keurmerken zoals Thuiswinkel Waarborg en Stichting Webshop Keurmerk. De consument komt dan wel in de kou te staan wanneer ze een probleem krijgen met de aangesloten webshop. Dat de Nederlandse consument door de bomen het bos niet meer ziet blijkt wel uit de mini–enquête die Kassa heeft gehouden onder de nieuwsbrieflezers. Allereerst blijkt dat 90% van degenen die de enquête hebben ingevuld wel eens iets online koopt. Ruim een derde (35%) koopt elk kwartaal iets, ruim een kwart (28%) maandelijks en 19% ieder half jaar. Home entertainment (boeken, cd´s, dvd´s etc.) wordt het meest gekocht (50%) maar ook worden er veel reizen en vakanties geboekt via het internet (41%). 45% koopt wel eens kleding of schoenen en 39% van de respondenten koopt zijn of haar telefoon en computer via het internet. 64% zegt van tevoren te kijken of een webwinkel waar ze iets willen kopen aangesloten is bij een keurmerk. 77% koopt alleen iets wanneer de winkel is aangesloten bij een keurmerk. Bron: http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/wildgroei-aan-keurmerken-voor-webwinkels/speel/1/ 
Nieuws Keurmerk Webshop
November 2011: KeurOnline is aangesloten bij de geschillencommissie geschilonline.nl KeurOnline gaat de site aanbieden in meerdere talen. Het aanmeldformulier gaat via een beveiligde https pagina. Keurmerk Goedgekeurde Webshop heeft zijn naam gewijzigd in KeurOnline.
Omdat mr. M.C.J. Teurlings van Stichting Webshop Keurmerk vond dat onze naam Keurmerk Goedgekeurde Webshop op Stichting Webshop Keurmerk leek. € 10.000 verder toch besloten om met KeurOnline verder te gaan omdat wij achter onze naam en passie staan, nog steeds. KeurOnline heeft een Waarborgfonds welke consumenten kunnen helpen indien een bij ons aangesloten webshop officieel failliet gaat.
Nieuws Keurmerk Webshop
Juni 2011: Europa wil de 7 dagen bedenktijd verruimen naar 14 dagen, lees het artikel op: http://www.webwinkelsblog.nl/index.php/2011/06/twee-weken-bedenktijd-in-heel-Europa/ Nu nieuw ook Business–to–Business Keurmerk voor uw webshop
Nieuws Keurmerk Webshop Nieuws Keurmerk Webshop qshops keurmerk stichting webshop keurmerk thuiswinkel waarborg
Januari 2011: Nieuwe wet maakt Europees Webwinkelen makkelijker. Het Europees Parlement is bezig om nieuwe Europese richtlijnen voor het Webwinkelen te maken. Met de nieuwe richtlijn moet grensoverschrijdende online handel in Europa gestimuleerd worden, zowel aan de kant van de consument als aan de kant van de Webwinkelier. Er komt met de regels een gelijk speelveld en meer duidelijkheid wat betreft de wettelijke regeltjes. De consument weet duidelijker wat zijn rechten zijn, wanneer er in een ander Europees land een online aankoop wordt gedaan. De huidige Europese regels voor kopen op afstand zijn niet altijd even duidelijk. Grensoverschrijdende e- commerce is daarmee voor veel bedrijven een wirwar van verschillende wettelijke regels op nationaal niveau. De EU probeert al lange tijd barrières te slechten om tot een Europees e–commerciemarkt te komen. Immers, zo luidt de gedachte, een florerende digitale interne handelsmarkt is een vereiste voor de Europese economie.
qshops keurmerk Nieuws Keurmerk Webshop qshops keurmerk stichting webshop keurmerk thuiswinkel waarborg
Nieuws Keurmerk Webshop
5 (100%) 1 vote[s]


Nieuws Keurmerk Webshop
Nieuws Keurmerk Webshop qshops keurmerk stichting webshop keurmerk thuiswinkel waarborg
Don`t copy Copyright © 2010 KeurOnline